Contemporary Orangery / Kitchen Extension

Tucked away on the Surrey / Hampshire border near Haslemere, the owners of this rural property have made the most of its private location by opening a whole wing to glass and immersing themselves in its breathtaking, forested, beauty.

The large glazed sections can slide back so that on sunny days or warm balmy evenings, the exterior and interior blend seamlessly.

The window frames and the lantern are constructed of powder coated
aluminium, provided slim, minimalist lines. The flat roof section is
insulated, keeping the warmth of the underfloor heating in and ensuring all year round comfort. And the specially treated, Solar Control double glazing, combined with fully automated roof vents, ensures the room never gets too hot when the doors are closed.

A fabulous option in terms of design, especially when timber is in short
supply!

Related Works